DAGAR KOMMER, DAGAR GÅR….

Nu är det mest hantverk

Sista dagarna; Inflyttning på scenen. Prioritet LJUDET. (Bygge av trumbås). Hålla scenografin så enkel den är tänkt. Sköta övergångar. Sätta ljus. Låta ensemblen repa i annan sal. “Cleana” scener. Sätta ljus. Låta ensemblen vila. Undvika att hamna i för små diskussioner. Tro på det mythos vi efterstävar. Se lugn ut. Låta alla tala till punkt men behålla sin idé. Vara öppen. Sätta ljus. Låta ensemblen få sova ut minst två morgnar innan premiär.

Det kommer en ny uppsättning om några veckor. Sätta ljus. Hoppas det går bra för Jonna i Tyskland. Hoppas det går bra för oss andra. Känna lugn över en mycket duktig tvåa. Sätta ljus. Vänta på att Tomas Andersson (ljuddesign) skall gå i taket av glädje över trumbås. (När kommer han? Måndag!)

Inte oroa sig över att bägga akterna är över en timme (styck). Maja är en riktig musikalräv! (Alltid med en lösning till hands) Malin har hittat en päls. Nella är bättre i knät! Maria Kim gör ett mycket bra jobb på kort tid. Johan Bergman gör ett gott kaffe, kanske blir han en världsberömd sångare. Då kan jag berätta om det här med kaffet.

Imorgon måste jag sätta färdigt ljuset.

God Natt.