VAD SKA DET BLI AV DOM?

11 personer i samma klass. Vad ska det bli av dom? Dom är begåvade, men på olika sätt. Några vill “satsa allt” på det här (show biz, eller som vi sa på 70-talet; kulturarbetarvärlden…). Några har även andra planer och drömmar.

Min erfarenhet från tidigare klasser är att det ändå inte blir som man tänkt sej.Något kommer emellan. Livet.

Livet som är precis så som Linn säger i “Nio Små Nunnor”;

Hör på! Så skitigt är livet, utanför din lyckobubbla, Skitigt, svekfullt och vackert och fyllt av kraft.

Det oroar mej att klassen i sej är intressantare än föreställningen. Dom flesta musikaler, och teaterpjäser ochså för den delen, hamnar ofta nog bara på ytan av livet. Jag får inte ge mej; Detta ÄR verkligen 11 märkvärdigt, speciella personer och den 19 maj ska vi bevisa det.