KLASSEN

Varje avgångsklass på Kulturama har sin egen doft, smak och känsla.

Det är inte, som man kanske skulle kunna tro, samma sak varje år. Det är olika. Dom är olika. Varje år har sin himmel. Varje år har sitt helvete. De år, varannat, som jag både har avgångsklassen i scenframställning 2 gånger i veckan och är ansvarig för deras slutproduktion blir särskilt smakrika år. För mig alltså.

I år är ett sånt år. I år smakar klassen…hembakat knäckebröd från Leksand med dyr fransk ost. Jag tycker om både knäckebröd och franska ostar. Jag hoppas på att få brödet precis så knaprigt att musikalvärlden får det tuggmotstånd den så väl behöver. Jag hoppas att osten blir precis så väl lagrad att den bär sitt åldrande som ett äventyr mot publikens tunga.

Man skulle kunna säga så här ochså; I år är det en väldigt intressant klass som går ut Kulturamas 2-åriga Musikallinje. Kanske säger man något liknande varje år. Men i så fall är det rätt varje gång. Fast på olika sätt. För det är olika. Dom är olika.

Johan, Brita, Emma L, Maja, Marie, Linnéa, Matilda, Sandra, Joel, Jonna och Emma Ö. Tänk att det blev just ni…